0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Kukkakauppa Blooms toimittaa kukkalähetyksesi haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) omasta liikkeestämme Espoosta. 

 

Kukkavälitys toimii koko Suomessa sekä useisiin maihin ympäri maailman.

Muualle Suomessa ja ulkomaille kukkatoimitukset tapahtuvat osoitetta lähinnä olevasta kukkakaupasta laajan ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme verkoston kautta. Kukkatilaukset ulkomaille otamme vastaan vain puhelimitse 09-412 8150 taikka sähköpostitse kukkakauppa@blooms.fi.


Kukkakauppamme toimittaa kukkatilauksesi saman päivän aikana perille

Toimitamme kaikki klo 14.00 mennessä kukkakauppaamme tulleet tilaukset saman päivän aikana perille pääkaupunkiseudulle (MA-PE), ellei toiveesi ole myöhemmin. Lauantai ja sunnuntai kuljetukseen tilaukset tulee tehdä lauantaina klo 13.00 mennessä. Sunnuntai kuljetusta emme voi taata muualle kuin pääkaupunkiseudulle.

Mikäli haluat toimituksen samalle päivälle ja olet tekemässä tilausta klo 14.00 jälkeen tai haluat toimituksen arkipyhänä soita ja varmista, että pystymme järjestämään kuljetuksen 09-412 8150. Ajoissa tehty kukkatilaus takaa onnistuneen ja toivomustesi mukaisen sidontatyön.

Numerosta vastataan kukkakauppamme aukioloaikoina ma-to 10-19, pe 9-19 ja lauantaisin 9-18.


Meiltä voit tilata kaikkia kukkasidontatöitä olemme kukkasidonnan ammattilaisia

Onnittelukimppuja, syntymäpäiväkimppuja, surunvalittelukimppuja, vauvaonnitelukimppuja ym. kukkakimppuja eri tarkoituksiin. Lisäksi teemme kukka-asetelmia, hautajaisiin surulaitteita, surukimppuja sekä seppeleitä. Valikoimastamme löytyy myöskin kukkivia ruukkukukkia, viherkasveja sekä leikkokukkia.

Mikäli verkkokauppamme valikoimasta et löydä mieleistäsi työtä ole hyvä ja soita, niin räätälöimme sinulle oman yksilöllisen kukkasidontatyön. Voit myös esitää toiveesi oma valinta kukkakimpun kohdalla. Hääkimppu ja koristelu tilaukset otamme vastaan vain puhelimitse taikka henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä.


Tilatut tuotteet voi myös noutaa kukkakaupastamme

Halutessasi voit myös noutaa tilaamasi tuotteet kukkakaupastamme, joka sijaitsee Espoon keskuksessa S-marketin yhteydessä Siltakatu 13, 02770 Espoo.


Kuljetusmaksut

Kuljetusmaksut Helsinki, Espoo, Vantaa sekä Kauniainen

ma-la 13,00 € (jos toimituksen kellon ajalla ei ole väliä)

25,00 € (mikäli haluat kimpun toimitettavan tiettyyn aikaan) ja sunnuntaisin 25,00 €.

Masalaan toimitamme myös omasta liikkeestämme. Sinne kuljetusmaksu on aina 25,00 €.

Muualle Suomessa sekä ulkomaille 17,00 € (kts. toimitusehdot)

 

 

 

Ota yhteyttä kukkakauppaamme ja kysy lisää!